opiniile cititorilor

Multumesc pentru cursurile trimise. Mi-au fost de un real folos. Sunt usor de inteles, precise, la obiect si contin sfaturi eficiente, pe care deja le-am aplicat pentru site-urile mele si ale clientilor mei. Este un gest nobil sa ajutati cu informatii pe cei care se ocupa de web design, intr-o lume in care informatia costa de obicei foarte mult. Inca o data, va multumesc si va urez sa aveti parte numai de bine.

Cu deosebita stima,
Rodica Pavel
www.web-design.firm.ro

Mă inscriu la cursul gratuit >>

Va multumesc mult pt. curs si va felicit pentru aceasta initiativa extraordinara, care este de un real folos si m-a ajutat enorm sa imi optimizez singur site-ul. Dupa optimizare, dupa unele cuvinte cheie sunt pe primele locuri in google, iar folosind alte cuvinte sunt listat pe prima si a doua pagina. In bing.com sunt pe primul loc dupa majoritatea cuvintelor cheie.

Cu stima,
Marius Oprea
www.educatie.trei.ro

Mă inscriu la cursul gratuit >>

Am urmat intocmai informatiile care mi le-ati furnizat prin cele 5 lectii avand ca obiect optimizarea traficului catre site-ul meu si pe cale de consecinta cresterea vanzarilor. Avand un site creat in mod gratuit n-am putut sa aplic decat 80% din informatia furnizata de dumneavoastra. Oricum a fost de un real folos indicatia de a inscrie site-ul in dmoz . Am realizat pe baza informatiilor oferite gratuit de dumneavoastra si o mica economie nemaifiind necesar sa apelez la experti SEO pentru ceea ce inseamna baza promovarii pe internet.

Va multumesc

Felicitari, cursul este foarte bine formulat, pe intelesul tuturor!

Toate cele bune!

Catalin Aron

Mă inscriu la cursul gratuit >>

Multumesc pentru cursul gratuit, este interesant si mai ales foarte util. Sunt informatii valoroase pentru toti cei care doresc sa aiba o prezenta online semnificativa si din acest motiv il recomand celor interesati. Va doresc mult succes in continuare! Astept cu nerabdare urmatoarele articole!

Toate cele bune,
Ana Bucuroiu
anabucuroiu.wordpress.com

Mă inscriu la cursul gratuit >>
Unelte ajutătoare pentru optimizare site - seo tools GRATUITE
Accesibil Gratuit pentru fiecare vizitator
Accesibil Trebuie să vă înregistrați*

* a înregistrarea este gratuită

 

Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas - e-book

Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas
Optimizare eficientă pentru motoarele de căutare pentru cei care doresc să atragă un număr maxim de vizitatorti prin intermediul motoarelor de căutare.
detalii >>