optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas

Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas

PRINCIPALELE TEME

Introducere în SEO
Locul ocupat de SEO în cadrul marketingului în general şi în cadrul marketingului optimizărilor pentru căutări (SEM). Importanţa şi istoria optimizării pentru motoarele de căutare (SEO).

Motoare de căutare
Cele mai populare motoare de căutare internaţionale, istoria firmei Google. Motoare de căutare cu care merită să ne ocupăm. Modul de funcţionare a acestora.

Întrebări legate de domain şi host
Criteriile alegerii hosturilor si a numelui de domain. Probleme şi rezolvarea lor în legătură cu servicii de domain şi host.

Paginile web şi mutarea lor
Cunoştinţe de bază HTML şi CSS. Ce avem de făcut, dacă dorim să mutăm site-ul noastru web?

Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas
8 paşi indispensabili pentru optimizarea pentru motoare de căutare cu succes. Cel mai important capitol din carte!

Recomandările firmei Google
Care sunt metodele care ne recomandă "oficial" cel mai mare motor de căutare.

Evenimente periculoase
Care sunt acele evenimente care se pot întâmpla independent de voinţa noastră şi ne pot distruge tot ce am realizat până acum.

Penalizări şi rezolvarea lor
Care sunt procedurile pentru care putem fi penalizaţi şi ce trebuie să facem dacă am fost deja penalizaţi?

Servicii Google
Programele şi serviciile oferite de Google cu ochii optimizatorului (şi nu numai)

Lista de verificare a optimizării pentru motoare de căutare
După ce aţi citit cartea şi v-aţi pierdut între detalii, sau numai doriţi să verificaţi, dacă aţi realizat toate sarcinile necesare sau nu, puteţi găsi o listă care merită să fie folosită de mai multe ori, ca să verificaţi dacă pagina dumneavoastră corespunde fiecărei criteriu SEO.

Anexa
O Colecţie a directoarelor web româneşti şi internaţionale, care vă ajută mult la popularizarea prin linkuri.

Optimizare eficientă pentru motoarele de căutare pentru cei care doresc să atragă un număr maxim de vizitatorti prin intermediul motoarelor de căutare.

Un e-book care vă ajută să intensificaţi traficul web, în cazul în care nu veţi fi mulţumiţi vă returnăm
100% din preţul de cumpărare.

Interesant, că de cele mai multe ori acele persoane mă caută cerând sfaturi de optimizare a paginii lor pentru a atrage mai mulţi vizitatori, care şi cu pagina lor actuală atrag mulţi vizitatori.

Până la urmă mi-am dat seama că de accea se întâmplă acest lucru, pentru că ei ştiu cât de mulţi vizitatori se pot atrage cu ajutorul unei poziţionări bune în lista rezultatelor.

Aceste firme plătesc sume enorme unui consultant ca să le îndrume pentru că ei ştiu că suma investită în optimizarea pentru motoare de căutare îşi aduce rezultatul.

Mulţi proprietari nu-şi permit această cheltuială pentru că nu au încredere în rezultat, în succes. Dar dacă ştiau că de multe ori depinde numai de nişte chestii mărunte ca pagina lor să ajungă pe primele pagini a listelor de rezultate, atunci nu stăteau pe gânduri.

Cartea intitulată "Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas" ne prezintă acele chestii, de care trebuie să ţinem cont în timpul construcţiei site-ului şi ce fel de modificări trebuie să facem pe pagina gata construită cu scopul ca să atragem vizitatorii din motoarele de căutare ca nişte magneţi.

Cartea prezintă detaliat şi ilustrat cu exemple concrete sarcinile care nu aparţin neapărat numai webmasterilor, ci de multe ori chiar proprietarul trebuie să facă aceste lucruri, deoarece sunt nişte lucruri care sunt mai mult datoria proprietarilor.

Din aceste cauze recomand cartea::

  • webmasterilor, care de acum încolo doresc să construiască site-uri optimizate pentru motoarele de căutare pentru clienţii lor

  • proprietarilor site-urilor web, care nu vor să plătească sume enorme pentru firme străine pentru nişte lucrări care le pot efectua şi ei

  • acelor proprietari, care angajează alte persoane fizice sau juridice pentru efectuarea acestor lucrări, dar doresc să cunoască măcar elementele de bază, ca să nu ajungă în situaţia în care o firmă care nu se pricepe bine la optimizare să strice şi realizările de până acum. (un fel de control)

Cartea intitulată Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas descrie această temă pe înţelesul tuturor, dar în acelaşi timp conţine informaţiile profesionale importante cu scopul de a fi mai complex.

Cumpărarea acestei cărţi se recomandă acelor persoane care după o investiţie materială minimă doresc să investească timp şi muncă pentru a optimiza site-ul lor pentru motoarele de căutare.

Noi vă promitem că veţi avea mai mulţi vizitatori, dar pentru realizarea acestui lucru va fi nevoie şi de munca dumneavoastră!

Doresc să fac comandă >>


Materialul didactic Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas

  • Cartea se poate descărca în forma unui e-book în format PDF. (Acest e-book va avea în viitor versiuni noi, astfel putem să vă asigurăm să accesaţi repede şi uşor cea mai nouă versiune)

  • E-book-ul prezintă secretele optimizării pentru motoare de căutare pe 267 de pagini (A4), la sfârşitul căreia se găseşte şi o colecţie de directoare web, care vă ajută în popularizarea prin linkuri (Despre ce-i vorba? Reiese din carte...)

  • Principalele părţi a conţinutului se pot citi sus în partea dreaptă

Doresc să fac comandă >>Scopuri care se pot atinge

Optimizarea pentru motoare de căutare necesită timp şi muncă. La început mai mult, mai târziu va fi nevoie numai de finisări şi de supraveghere. Rezultatele care se pot realiza diferă în funcţia de munca depusă. În cursul optimizării pentru motoare de căutare trebuie să avem răbdare pentru că în algoritmului Google factorul de timp are o importanţă deosebită. Orice modificări facem pe pagina noastră avem nevoie de timp ca să şi aducă rezultatul. Aceasta se referă în primul rând la un site web nou-nouţ. De multe ori trebuie să treacă un an de zile pentru obţinerea primului loc (Dar aceasta depinde şi de puterea concurenţei).

Doresc să fac comandă >>


"În regulă, sună bine, dar cât costă?"

Ne ocupam de optimizare pentru motoare de căutare de ani de zile şi ne-am străduit ca să prezentam toată experienţa noastra în această carte. Şi editarea cărţii a durat mult, dar nici nu ne-am grăbit pentru că, cum s-ar spune graba strică treaba, şi nu am vrut să iasă de sub mâinile noastre o muncă făcută în pripă.

Aplicarea celor scrise are un rezultat enorm de mare. Paginile web în cazul cărora am aplicat aceste metode s-au bucurat de mărirea semnificativă a numărului vizitatorilor (raportat la posibilităţile domeniului respectiv). Şi proprietarii site-urilor web au fost de această părere şi cei mai mulţi deja la achitarea taxei de optimizare au spus că "deja s-a şi amortizat investiţia".

Prin intermediul acestei cărţi vă ofer nişte informaţii şi listă de sarcini, cu ajutorul cărora suntem siguri că şi Dumneavoastră puteţi să măriţi numărul vizitatorilor (chiar din această cauză vă garantăm, că vă dăm înapoi banii 100%, dacă nu sunteţi mulţumiţi, vezi mai târziu!)

Să vedem o comparaţie rapidă:

  • Comisionul unui consultant costă 1500 - 3000 RON, în schimb primim numai informaţiile necesare rezolvării unei singure probleme

  • Dacă pe lângă consultant angajăm persoane pentru efectuarea fiecărei sarcini de optimizare, atunci ne costă cam 4500 - 15000 RON, în cazuri extreme chiar şi 75000 RON (da, într-adevăr pentru unele teme aşa de puternică este concurenţa)

  • Faţă de aceasta preţul acestui e-book intitulat Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas este 311 Ron + TVA.

Aşa am stabilit preţul cărţii ca să fie mult mai ieftin decât o consultanţa SEO, dar să fie mai ieftină şi decât construcţia unui site web, ca să fie mult mai atractivă decât o ofertă reală.

Vă ofer o investiţie minimă fără riscuri în schimb veţi primi mult mai mulţi vizitatori şi clienţi.

Doresc să fac comandă >>Garanţie 100% pentru 100 de zile

Dacă nu sunteţi convinşi că veţi avea nevoie de toate informaţiile care se găsesc în acest e-book, atunci daţi-ne voie să vă calmăm: noi ne asumăm tot riscul. Suntem siguri că această carte este calea succesului. Dacă Dumneavoastră nu veţi fi mulţumiţi cu conţinutul acestei cărţi, veţi primi înapoi preţul de achiziţionare în întregime.

Începând din data comenzii aveţi 100 de zile garanţie. De aceea numai 100 de zile, pentru că dorim să fie citită cât mai repede, să nu fie numai un nou material destinat studierii viitoare.


Încă nu ştiu, am întrebări >>

Comandă cu reducere

Adresa e-mail*:
Prenumele*:
Numele*:
Telefon*:
Date de facturare
Nume*:
Cod poştal*:
Oraş*:
Adresa*:

Total: 311.3 RON + TVA = 386 RON


Optimizare pentru motoare de căutare pas cu pas
Unelte ajutătoare pentru optimizare site - seo tools GRATUITE
Accesibil Gratuit pentru fiecare vizitator
Accesibil Trebuie să vă înregistrați*

* a înregistrarea este gratuită