Close
RSS

Blog

Ce trebuie sa stiu cand cumpar un furtun picurare?
Ce trebuie sa stiu cand cumpar un furtun picurare?

Un furtun picurare este deosebit de util atat pentru agricultori, cat si pentru cei care nu se ocupa de agricultura dar locuiesc la casa. De exemplu, cei care locuiesc la casa si au gazon in curte trebuie sa ude gazonul. Culturile din sere si soarii trebuie sa fie de asemenea udate, la fel ca florile sau alte plante.

Pentru ca apa sa ajunga la gazon, la flori sau alte plante, este nevoie de un furtun de calitate, care sa aiba lungimea potrivita.

Publicare articole SEO
Publicare articole SEO

Promovarea unei afaceri sau a unui site web prin publicarea advertoriale este cea mai eficienta forma de publicitate. Cele mai puternice advertoriale (articole platite) sunt cele plasate pe site-uri mari din romania, cum ar fi a1.ro, Adevarul.ro, Ziare.com, Bzi.ro, etc….

Crearea strategiei SEO
Crearea strategiei SEO

Google evolueaza constanta si, odata cu el, algoritmii acestuia. Obiectivul sau in momentul de fata este acela de a intelege intentia utilizatorilor: la ce se asteapta acestia, care le sunt interesele si, cel mai specific, care sunt rezultatele cautarilor care i-ar ajuta cel mai mult.

Arhiva blog